«Нет ничего лучше, чем кусочек адыгейского сыра с кофе утром! Особенно, если сыр сделан своими руками.»

Ігорь Гусак. Фахівець з молочної продукції. Сировар.

Так стверджує Ігор Гусак на сторінці «Клубу Любителів Скадовська» у фейсбуці.

І що ви думаєте, побалакали і забули? Так це не про скадовчан, навіть якщо вони зараз і не живуть у Скадовську.

Дзвониь пан Ігор у наш «КЛС» та каже що передає у Скадовськ свого знаменитого адигейського сиру для дегустації та прилучення нас до натуральної, здорової молочної продукції яку ще й сам виготовляє!

Ми своїм віримо. Куштуємо, смакуємо, насолоджуємося, оцінюємо.

Отримали такий красивий сир. Чистенький, біленький… а коли на скибочку цього сиру потрапляє сонячний промінь, він наче тоне та розчиняється в білому оксамиті сиру, підсвічуючи його з середини благородною золотинкою, та наділяє казковим кремовим відтіком. Вершковий оксамит — це якщо у двух словах.

Порізали його спочатку на чотири частини,

а потім ось так

Піджарили справжнього домашнього хліба на родзинковій заквасці, абсолютно без дріждів та відкрили банку з маринованими актинідіями (місцеві ківі). Стіл вийшов супер! Все натуральне!

Приступили до найвідповідальнішої частини — дигустації.

Сир від Ігоря Гусака неперевершений: легкий кисломолочний присмак, текстура як у цукерок «пташине молоко», не порепаний (зовсім без тріщин), вологий та дуже приємний.

Ми цей сир куштували просто так, потім з хлібом та актинідіями, потім з кавою, чаєм та вином,ну і з коньяком. Смакує з усім! Перевірено.

Наше жюрі присудило адигейському сирові від Ігоря Гусака — 100 балів!

А жюрі сьогодні було дуже поважним та прискіпливим,

Не сир, а суцільна насолда. Правда?

Добавить комментарий