Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Д

авайте про гарне.

Гарним у Скадовську може бути не тільки повітря, море, острів Джарилгач, відпочинок… У Скадовську, «Гарне» може бути смачним, апетитним та якісним. Да,да, це я кажу про випічку з магазину «Маркет».

Смачний скадовський магазин.

Якось у нас на роботі не було світла і ми вирушили гуляти містом. Море, повітря…Набережна, мимо порту, гімназіїї і дійшли аж до «Маркету», знаєте де? На розі вулиць Незалежності і Мангубінської. Зайшли і все, пропали, закохались у біляші.

Скадовськ, Магазин "Маркет"
Магазин «Маркет». Роза вулиць Незалежності і Мангубінської

Роздивились уважніше, відірвали очі від біляшів, хоч це й не просто  і побачили на прилавку ще десяток, а то й більше, різних смаколиків. Постояли, подивились, попитала людей чи подобається їм у магазині і я вирішила прийти сюди на екскурсію, для себе і для вас.

Скадовськ, магазин"Маркет"
Скадовськ, магазин»Маркет», тут завжди є покупці.

Магазин у якому смачно «як колись» .

Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Скадовські трубочки. Сьогодні ці класичні тістечка смачні як колись.

Мережа магазинів пп Дервоєд, відома у Скадовську завдяки успішній програмі власного виробництва. Скадовчани дуже вибагливі покупці, розуміються на кондитерських виробах та випічці. У нас ще пам’ятають солодощі з Тавричанки» від Тамари Дмитрівни Ерохіної, шкільні булочки по 10 копійок та біляші які продавали біля універмагу. І у нас вже розбираються в сучасних круасанах, тартах та різноманітних кренделях з набережної.

Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Перші булочки готові вже о 9 годині ранку.

Тут, на виробництві, куда я прийшла, змогли поєднати сучасне і «як колись», зберегти і покращити. Рецепти по яким виготовляються всі булочки, пиріжки, тістечка — власні, принесені майстринями з дому, з домашніх блокнотів та адаптовані до масового виробництво і сучасних продуктів.

Не всяка мука підходить, там де треба масло, треба тільки масло і ніякий маргарин не підходить. Для випічки використовують тільки яйця,  а не порошки й замінники. При чому миють яйця два рази, у двох водах, так би мовити. Використовують: вершки, сир, цукор… все з чого печуть — натуральне. Я подивилась.

Робочий день у кондитерському цеху.

Робочий день у кондитерському цеху починається дуже рано, о 5 годині ранку. Спочатку приходять майстрині які готують тісто, іноді це більше 5 видів різного тіста. Дріжжове опарне, безопарне, листове, прісне, заварне…

Скадовськ. Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Технологічний процес.

Потім, дівчата готують начинки, збиті вершки,  заварний крем,  фруктові наповнювачі, сир, соуси… всього не перелічити. І вже о 8 ранку весь колектив кондитерського цеху на робочому місці, робота кипить, печі печуть, аромати наповнюють весь магазин… і перші булочки о 9 годині з’являються на прилавку.

Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Вершки. Начинка для еклерів та трубочок

Далі будуть хачапурі, піци, рулети, еклери, трубочки і все, все, все. І перша машина з свіжою випічкою поїде по всіх магазинах мережі пп Дервоєд, а взагалі у магазини свіжі булочки-тістечка розвозять два рази на день.

Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Будуть плюшки та хали.

У всіх магазинах асортимент майже одинаковий і якщо відрізняється то лише тому, що в одному магазині покупці віддають перевагу тортам і тістечкам, в іншому рулетам, а ще в іншому біляшам та чебурекам. У пп Дервоєд знають що до вподоби їхнім покупцям.

Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Піца.

Найбільшою популярністю серед тортів-тістечок користуються еклери та торт «Наполеон». Еклерів хоч і напікають більше 30 кг. на день, постійно не вистачає. Та так само і з «Наполеоном» — 20 кг. в день розлітається. Я, наприклад, навіть не знала, що в цих магазинах є власний наполеон.

Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Заготовка для еклерів. Готові тістечка будуть вже під обід.

Коржі на торт який сьогодні поїде до магазину спекли позавчора, вчора зробили крем і перемазали ним сам торт. Ніч він стоїть пропитується, ну господині знають, і до покупців. Купуйте, якщо встигнете.

Сьогодні  у кондитерському було спеціальне замовлення — караваї. Це цілий процес.  Роблять два тіста, одне солодке, з маслом, ваніллю… друге солоне -для прикрас. Вирізають листочки, квіточки, плетуть коси, складають і розстоюють, а вже потім печуть.

Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Прикраси для караваю з солоного тіста

Я готових не дочекалась, думаю спечені вони будуть неперевершеними.

До речі, у кондитерському цеху працює 5-7 чоловік. Дівчата мають два вихідні — субота, неділя, відпустку і повний соціальний пакет (офіційно працевлаштовані). Заборгованості з виплатою зарплатні немає. Я поцікавилась, чи беруть на роботу без досвіду роботи, але з великим бажанням. Кажуть що беруть, якщо людина приходить з дуже великим бажанням і хоче вчитись. На роботу постійно треба пекарі, кондитери, продавці та водії. Звертайтесь, тут є робота і дуже гарний колектив! Я знаю. І ви обов’язково навчитеся готувати ось такі рогалики.

Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Рогалики ще парують.

Про квашену капусту.

Ось так, я прийшла розпитати про булочки, тістечка та біляші, а дізналась ще дещо. Ви коли небудь купували в «Маркеті» чи «Покупайці» квашену капусту? Купіть, не пожалкуєте. Я купую і мене цікавив рецепт, але як з’ясувалось це великий секрет.

Капуста це святе, кажуть у магазині, рецепт знає лише одна людина. Він ексклюзивний і секретний, але дещо мені таки видали:  Капуста повинна бути тільки окремих сортів, погода повинна бути лише сонячна і ніякий там не понеділок. А головне — настрій, гарний настрій! Тоді і капусте буде гарна. Ось такий секрет.

Про хліб та пельмені.

Пригостили мене ще житнім хлібом власного виробництва який печуть для своїх магазинів вже майже пів року. До житнього борошна додають солод, кмин, кунжутне насіння та коріандр, виходять ароматні, рум’яні буханці. Дуже смачний.

Пельмені та вареники які ліплять на підприємстві для власних магазинів — лише з натуральних продуктів. Якщо написано яловичина, свинина чи картопля, значить так воно і є.

Про головний секрет успіху та мрії.

Знаєте чому випічка та кондитерські вироби від пп Дервоєд такі популярні серед скадовчан? Тому що це:

  • Неперевершений, вишуканий смак;
  • Доступна ціна;
  • Якість. Натуральна, бездоганна якість без харчових домішок.
Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Розочки, з пилу-жару.

Ось і весь секрет, простий і зрозумілий, смачний і досяжний.

Підприємство яке складається з мережі магазинів та кондитерського цеху, працює у Скадовську вже 14 років. Мережа розрослась, цех працює, на черзі «Мрія».

Це абсолютна досяжна мрія.

І біляші…

Магазин "Маркет". Роза вулиць Незалежності і Мангубінської
Біляші скадовські.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
comments powered by HyperComments
writeaessay
2018-05-11 05:56:03
<strong>do an essay for me http://dekrtyuijg.com/</strong> Excellent write ups. With thanks!