Скадовський цибульний хліб — супер смачна новинка. Перевірено!

0
1423

Скадовський хліб — натуральний, традиційний і надзвичайно смачний продукт який володіє відмінними смаковими якостями. Скадовчани до нього звикли, ним пишаються і його люблять.

У Скадовську раніше який пекли хліб? Білий, чорний, сірий, кирпичик, круглий і всіми улюблений Скадовський коровай, той що по талонах. А, ще бублики з маком, батон та хала.

А зараз? По перше, на Скадовському хлібокомбінаті зберегли традиції улюбленого скадовського хліба і на полицях фірмових магазинів є все той же кирпичик. Сірий — найсмачніший, а особливо з свіжими огірками і сіллю… о, то вже ліричний відступ.

І з’явилась ціла лінійка нових виробів, є гарбузовий хліб, бородинський, коржики, пиріжки, кекси, рулетики з повидлом до чаю, булочка скадовська і покращена… мабудь вже всього і не перелічити, а сама-сама нова новинка, це цибулевий хліб.

Багато людей не люблять цибулю за її різкий і гострий запах, який залишає після себе неприємний післясмак і часто заважає при спілкуванні, але робота технологів і майстрів хлібокомбінату зробили смак цибулі тоншим, м’якшим, ніжнішим і …насиченим. А кріп та інші трав’яні добавки які є в цибулевому хлібові, зробили з цибулі справжню королеву нового хлібного покоління.

Я ж, сьогодні зранку традиційно забігла за хлібом у фірмовий магазин Скадовського хлібокомбінату «Багет», вже скупилась, складаю пакети , а молодий чоловік який стояв у черзі за мною каже продавчині: «Мені цибульний».

Що за цибульний? Так і розговорились…

Взнала сама, купила, пригостила брата та й вам розказала.

Смакота! Перевірено!